پنج شنبه, 30 فروردين 1403

عضو هیئت علمی گروه عمران

دانشکده مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

تاریخ استخدام : يكم مهرماه 1369

پست الکترونیک: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ';document.getElementById('cloakf05cbc4ae3dd1b74bca770ac18408876').innerHTML += ''+addy_textf05cbc4ae3dd1b74bca770ac18408876+'<\/a>';

سوابق تحصیلی (علمی و بین المللی):

B . Sc . , civil Eng . , University of shiraz (1987)

M . Sc . , Structural Eng . , University of shiraz (1990)

Registered Professional Eng. (P.E.) (1992)

Chief Consulting Eng. (C.E.)

In Optimization of buildings structures and strengthening existing buildings For Earthquake Resistance (US-2000)

سوابق علمی تحقیقاتی :

1) موضوعات تحقیقی انجام یافته (1369 تاکنون):

1) Seismic Response of tall Structural Buildings Using 3rd Version of Iranian Design Building code.

2) Study of Moment Resisting Beam Column Connection , Subjected to Earth quake Loading

3) Optimization of Steel Structures

4) Analysis and Design of Double Layer Grids Using optimization Methods.

5) Plastic Design of steel Structures Using optimization Programming.

6) Inelastic Behavior of Steel Structures Subjected to Earth quake Loading.

7) Strengthening of Concrete Structures Using Eccentric Bracings.

8) Analysis and Design of Cooling towers Subjected to earth quake loading.

9) Analysis and Design of space Structures Using Optimization Programming.

10) The influence of Belt Structure Framing to Resist wind load.

2) مقالات چاپ شده در مجلات معتبر علمی :

1) Tamizi, H . , and Habibi, Z., "Behavior of Reinforced Soil filled Steel tubes in Compression" , Composite Construction between Reinforced Soil and Steel, Proceedings, July, 1991.

2) Tamizi, H., "Composite Columnsdesign and examples for Construction," Processings, June 1993.

3) Tamizi, H., Seismic modeling of Structures, 3rd conference of Iranian code for Seismic Resistant Design of Buildings, Tehran, Iran, 2003.

4) Tamizi, J., "Design of Reduced Beam Section (RBS) Moment Frame Connections, Structural Steel Educational Council Technical Information , 2000.

5) بررسی رفتار ستون های لوله ای فولادی با بتن (سومین کنگره ی ملی مهندسی عمران 1386.

3) جزوات درسی و کتاب های علمی تالیفی :

الف) جزوه درسی مقاومت مصالح I انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1375-1370)

ب) جزوه درسی مقاومت مصالح II- انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1383-1380)

پ) جزوه درسی تحلیل سازه II- انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1381-1375)

ت) جزوه درسی بارگذاری انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1389-1386)

ث) جزوه درسی تحلیل ماتریسی سازه ها انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1380-1370)

ج) جزوه درسی بهینه سازی سازه ها انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1389-1387)

چ) جزوه درسی طراحی سازه های بتنی I- انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1385-1380)

ح) جزوه درسی طراحی سازه های بتنی II- انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1389- 1387)

خ) جزوه کمک آموزشی نرم افزار ETABS به روش LRFD انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1392-1388)

د) جزوه درسی طراحی سازه های فولادی I به روش تنش مجاز انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1388-1384) یکی از پربیننده ترین جزوه های فولادی در سایت های گوگل و یاهو)

ذ) جزوه درسی طراحی سازه های فولادی II به روش تنش مجاز انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1388-1384) یکی از پربیننده ترین جزوه های فولادی در سایت های گوگل و یاهو)

ر) جزوه درسی طراحی سازه های فولادی I به روش حالات حدی انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1392-1388) یکی از پربیننده ترین جزوه های فولادی در سایت های گوگل و یاهو

ز) جزوه درسی طراحی سازه های فولادی II به روش حالات حدی- انتشارات دانشگاه آزاد مشهد (1392-1388)

ع) کتاب طراحی سازه های فولادی به روش های حالات حدی و تنش مجاز جلد اول (طراحی اعضای فولادی) [چاپ شده است (1392)]

غ) کتاب طراحی سازه های فولادی به روش های حالات حدی و تنش مجاز جلد دوم (طراحی اتصالات) [ در مرحله چاپ است].

ف) کتاب مبانی کاربردی بهینه سازی سازه ها (در مرحله ویرایش 1392)

ق) کاربرد جداول پروفیل ها در طراحی سازه های فولادی (در مرحله ی ویرایش 1392)

4) سوابق تدریس دانشگاهی (از مهرماه 1369 تاکنون):

- طراحی سازه های فولادی I به روش های تنش مجاز و حالات حدی

- طراحی سازه های فولادی II به روش های تنش مجاز و حالات حدی

- پروژه سازه های فولادی

- تحلیل ماتریسی سازه ها

- اصول مهندسی پُل

- بارهای وارده بر ساختمان ها

- مقاومت مصالح I

- مقاومت مصالح II

- تحلیل سازه I